Studenterfest (overskrift – og til bjæken)

 

PERFEKT SERVERING TIL STUDENTERFESTEN

 

Afslutningen på den gymnasiale uddannelse er en stor dag for jeres barn. Det er afslutningen på mange års skolegang, og de tager fat på en ny æra i deres liv. Det skal naturligvis fejres.

 

Der er tradition for, at man serverer et glas champagne og lidt let mad. Her er Danish Minies et rigtig godt bud -  de lækre små minies kan serveres på træfade eller i engangsemballage.  

 

BILLEDE

 

 

Studenterfesten for venner og familie

Da der er et hav af studenterfester, vil denne fest oftest foregå som en form for en reception, hvor folk kommer forbi i løbet af aftenen. Derfor er det vigtigt at tænke på, hvad man vil serverer. Her vil Danish Minies også være oplagt, da man løbende kan sætte fade frem, så maden ikke står og bliver kedelig.

 

BILLEDE FRA RECEPTION

 

Huskeliste:

  • Beslut jer for en dag i god tid og få jeres barn til at koordinerer med vennerne, så alle studenterfester ikke ligger samme dag.

  • Gør det festligt – og overvej hvilke farver I vil bruge (typisk rød eller blå)

  • Beslut jer for om det skal være ’casual’ eller det helt store med rød løber, farvede lamper osv.

  • Hvis I vil holde festen i haven så overvej, om I skal leje et telt i tilfælde af dårligt vejr. Et telt kan sagtens pyntes, så det både bliver festligt og flot.

  • Bord til gaver

 

Studenterkørsel – dagen hvor de unge kommer forbi i vogn!

 

Når I skal planlægge den dag, hvor de unge mennesker kommer forbi i studentervogn, er der flere ting man skal være opmærksom på. Dels skal de besøge rigtig mange steder den dag, så tænk over hvad I serverer af mad og drikke. Ydermere er de max hos jer i 15-20 minutter, før de skal videre.

 

Danish Minies er efter vores mening genialt til alle tidspunkter på døgnet. Dels er det de danske livretter, de unge mennesker kender. De er nemme og meget indbydende at spise. Man kan spise få eller mange afhængig af, hvor sulten man er til forskel for en stor burger, som næsten aldrig bliver spist. Og sidst men ikke mindst er man sikker på, at de unge får noget mættende og sundt i maven.

 

BILLEDE

 

Afhængig af tidspunkt (nogle vil jo få besøg meget sent om aftenen) så tænk også over, om det skal være champagne, øl eller drinks. Jo senere på aftenen det er, jo større chance er der for, at de unge mennesker har fået rigeligt af væske i løbet af dagen. Kommer de sidst på aftenen, kan det faktisk være en god idé med kaffe og evt. Baileys, hvilke vi har oplevet med stor succes.

Ydermere er det altid en rigtig god ide at have sodavand og vandflasker, som de kan tage med videre.

 

Huskeliste:

  • Gør jer overvejelse om mad og drikke når I har fået tidspunkt for besøg.

  • Gør alt klar så I ikke skal bruge tid på det, når de ankommer i studentervogn

  • Hav evt. en balje med is og drikkevarer i

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder

Jægersborg Alle 45A

2920 Charlottenlund

42 40 14 25

  • Facebook
  • Instagram